Beregn
Kompensér
Betale

Støtte en bestemt klimavern prosjektet!

Velg ditt eget prosjekt og gi på denne måten direkte støtte til småbønder, familier og lokalsamfunn:

If you would like to compensate in another currency, please choose from the following: NOK EUR

Gi en effektiv kjøkkenovn til kvinner i Kenya

På landsbygda i vest-Kenya lages maten tradisjonelt over åpen ild. Takket være mer effektive kjøkkenovner kan man redusere vedforbruket med 40-50% og spare husholdningen for mye tid og penger. Kvinnene finansierer de subsidierte kjøkkenovnene gjennom lokale spare- og lånegrupper. I tillegg finansierer disse gruppene også helsehjelp, skolegang og høy-kvalitets såkorn.

Pris per ovn 717.47 NOK

Gi et biogassanlegg til en familie i India

Et biogassanlegg gjør det mulig å lage mat uten ved, noe som begrenser avskogingen. I tillegg slipper familien nå å eksponeres for bålrøyk. Et biprodukt av biogassanlegget er kompost, og dette erstatter igjen bruken av miljøskadelig kunstgjødsel. På denne måten gir du en gave i forbedret livskvalitet, samtidig som du bidrar til å beskytte miljøet.

Pris per biogassanlegg 3,941.05 NOK

Støtt skogplanting i Nicaragua

Støtt dette skogplantingsprosjektet i Nicaragua; det nest fattigste landet på den vestlige halvkule. Småbønder bygger opp igjen skogen ved å plante forskjellige, lokale tresorter på ubrukte deler av landområdet sitt. Programmet kombinerer praktisk naturvern med etableringen av en ny inntektskilde for familiene som deltar.

Pris for 1000m² skog (140 trær) 1,717.89 NOK

Din gave til klimaet!

Støtt våre klimaprosjekter og vårt opplysningsarbeid for klimaet ved å gi en gave til myclimate. Du kan velge beløp du vil gi i gave eller velge en mengde CO2 du ønsker å kompensere. myclimate engasjerer seg for bærekraftige klimatiltak over hele verden. Din gave kan finansiere CO2-reduksjoner i høykvalitets kvoteprosjekter eller støtte arbeidet myclimate gjør for klimaopplysning. Alle myclimate sine kvoteprosjekter bidrar til en bærekraftig utvikling i prosjektregionen. Dette betyr at det ikke bare er klimaet som drar fordel av prosjektet, men også lokalbefolkningen.

Betalingsinformasjon

Vi godtar alle vanlige betalingsformer slik som Visa, kredittkort og PayPal. Etter gjennomført betaling kan du laste ned en bekreftelse på klimakompensasjonen.